2016-05-23 11:22Bloggpost

Norrtullsgatan 22 - Veckans Drömhem hos Elle Decoration

null

Återigen utser redaktionen på Elle Decoration ett av våra aktuella objekt till Veckans Drömhem. Denna gång föll man för den stilsäkra hörnvåningen på Norrtullsgatan 22.

Redaktionen på Elle Decoration utser varje vecka Veckans Drömhem från Hemnet. Denna vecka fastnade man återigen för ett av våra aktuella objekt, och det är inte svårt att förstå varför. Den eleganta hörnvåningen på Norrtullsgatan 22 är nämligen fylld med inspiration, i allt från den trendiga färgsättningen till den moderna inredningen.

Läs hela artikeln här och se mer av den visningsaktuella lägenheten på vår hemsida här.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.